⭐️⭐️⭐️ Vigårda - äntligen känns det OK att äta en hamburgare på stan

IMG_0423Vigårda, som är Melker Anderssons och Danyel Couets snabbmatskedja, finns sedan en tid med två restauranger i Stockholm, en vardera Malmö och Solna och nu har de även öppnat en restaurang på Avenyn i Göteborg.

Just kommen innanför dörren på Göteborgs Vigårda var jag, vid åsynen av en överfull lokal och kö till kassor och avhämtning av mat, på väg att vända om för att äta lunch någon annan stans. Efter övertalning från min kompanjon bestämde jag mig för att ge Vigårda en chans, och se det hela löste sig snart ganska galant med både mat och bordsplats.

På traditionellt snabbmatsvis köar man, beställer och avhämtar ut sin mat vid disk med kassabetjäning. Nämnas skall naturligtvis att betjäningen genomförs av trevlig och serviceminded personal. Allt går snabbt och enkelt trots liten väntan för utleverans från köket. Betalning kan endast göras med kort.

Vigårdas meny erbjuder fyra varianter på hamburgare, en kycklingburgare, BBQ-grillad fläskkarré, vegoburgare och även barnbörjare. Tillbehören är inte bara pommes frites utan även grönsaker och sallader. Det mesta av utbudet är tillagat vid beställning och ger ett mycket fräscht intryck. Efter att ha provat en s.k. Orginalburgare måste jag nog tillstå att det var den godaste hamburgare jag minns att jag ätit. Det blir definitivt ett återbesök.

Bäst: Bästa hamburgaren hittills
Mindre bra: att behöva köa.

Vigårda
Kungsportsavenyn 29
Göteborg
031-386 72 00 09
vigarda.se

 

Skriv en kommentar