⭐️⭐️⭐️ Broms – lånade de serveringspersonal från ungdomsgården?

IMG_1047Broms tillfredsställer mycket av vad en gäst och kund kan önska sig. Förutom bistromatsalen har Broms eget bageri, delikatesshop, catering och chambre separee. Flera besök på Broms har bevisat att man har ett gediget kunnande i köket som serverar vällagat, varierat och nytänkande. Råbiffen, sashimin och lamm med chèvrepuré, hasselnötter och sparris är god exempel på den matglädje som serveras på Broms.

En god del i upplevelsen att äta på Broms är den höga mysfaktorn. Broms är nästan alltid fullt. Fyllnadsgraden beror också på kombination av läget i en stadsdel där man har pengar och god mat. Till skillnad från många andra lokaler har man lyckats dämpa ljudnivån så hör och häpna – det går att höra vad övriga i sällskapet säger.

Bäst: Vällagat i trivsam miljö.

Mindre bra: Vid en nyligen aväten söndagsmiddag hade förmodligen hela serveringspersonalen fått ledigt och istället hade Broms lånat in orutinerade ungdomar från närmsta ungdomsgård. Dryck, förrätter och huvudrätter kom in huller om buller. Man måste se det från den ljusa sidan. Jag provade Dry Martini till sashimin och det var inte alls dumt. I Asien dricker man ju ofta starksprit till maten så varför inte

Broms
Karlavägen 76
Stockholm
08-263710
bromskarlaplan.se

Skriv en kommentar